June 30, 2010

my daaaaaayy :D

so yesterday was my day, my cakeday bornday birthday yes thats all kinda stuff

so, congratulation me!




and i didnt get that dslr as i wish, but i have all this mates that congratulated me and this super soulmate <3

jadi ceritanya. gue ulangtahu pas ujian genetika and fyi genetika yang kali ini rada rebek gitu lah jadi pada fokus. tapi begitu gue sampe di lantai 12 tempat belajar bersama, disana udah ada jele clement biona shirley agnes winnie dan mereka nyanyi happy birthday kayak pake vuvuzela. LEBAY GUE hahahahahhaha pokoknya kenceng banget dan super semangat gue kayak lagi diyelyelin hahahahahah trus semua kasih salaman dan si serli sambil nabok nabokin gue. untung gue tetep cantik HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

anyway lalu lalalalaalallala dan selesai ujian i spent almost the whole day with the greatest boy ever : darryl antonius naba. unyut :3

hahahahahahahaahha we went eating sushi grove trus gue ngajar dan malemnya kita makan di merica. abis itu he bought me this piece of cake at dapur coklat. he let me choose the cake, and then we have this tiny celebration at his car hahahahahaahha di pinggir jalan coba deh mahuahuahuhauaha











but its really memorable (:




you dont have to give me any presents. you yourself is the best present that i have ever had.
thanks for all the little things and everything, i love you (:

No comments:

Post a Comment