March 09, 2010

welcome second term

yakkk its been about one week past from the first day of the second term ahahhaahha yes im a BIT late. hmmm

anywaaaaaaaaayy hello to second term, whyy?

di semester 2 ini :
01. gue punya 2lab which are biokimia dan kimia bioanalitis
02. pelajarannya kayak makin susah makin susah makin susah sehingga perhatian di kelas harus makin besar makin besar makin besar
03. gue ngajar SENEN SELASA RABU KAMIS JUMAT SABTU o to the mai to the gat omaigat
04. saya adalah BPM FTB 2009

yeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaww yang terakhir itu baru tauk tadi sih mhauauhuahahuahah



about this being BPM things, i appreciate those ftb09 who have chosen me. thanks a bunch anyway. dan kenapa gue pengen jadi bpm ya hemm

gue sangat suka mendengarkan cerita orang lain. sangat sangat suka hahaahhahaha it feels good to be trusted listening to someones problem. thats why somehow i think i shud get the psychology major as well hahahahahahaha. then i love democracy, i mean like i loooove talking heart-to-heart with people mhauhuahuahuahauhauh lebay ya. dan lainnya. actually i dont rele like talking about my greatness since i've found me as an ordinary girl.

just let them know who i really am. let them find out by themselves. let their judge be their judge. this is me and all that i truly am. you'll see for the next 3years wooohooooooooo


anyanyway the teaching thingy also choke me up. monday to saturdayyyyyy. can you imagine? belom lagi rkp, laporan, segala tugas dan............................................BPM engingeng


oh ya buat yang ngga tau, BPM is badan perwakilan mahasiswa. jadi di ftb atmajaya ini, bpm adalah mereka mereka yang menyampaikan aspirasi angkatannya ke bagian fakultas misalnya. tiap angkatan dipilih 5orang dan yang memilih adalah para anggota angkatan itu sendiri.

dari ftb 09 ada anavaliza atmadja, francisca albertha, shirley irawaty, fiona charlotte, dan lambert andreas



WISH US LUCK! ghahahahaahhaha and thanks ftb09 for trusting us. we're gonna fight until our last breath for youuuuuuuuuuuuuu *lebay*


last but not least, excuse me for this partial language post. kaki gue lagi kesemutan. HAAHAHAHHA ganyambung lu naaaaaaaaa ciat

3 comments:

  1. ihiy!
    ada foto ku, aku juga mau ah bikin post BPM..wahahahaha..kenapa kamu milih foto yg itu naaa?*penasaran*

    ReplyDelete
  2. HAHAHHAHAHAH nggapapa fiiiiiii i thought its one of your most favourite photos. am i right? MEHEHEHEHHEH

    ReplyDelete
  3. iya sih..bener bgt kamu annaa..
    c:

    ReplyDelete