September 19, 2009

insomniac

hahahahaha yak mungkin insomnia, mungkin emang guenya yang ya pengen tidur hahahahah. kalo kata quote yang pernah gue baca,

insomnia is a kind of torture, because while the world is fast asleep, youre up all alone, your mind buzzing with every random thought in the universe. and sometimes the thoughts will reach a standstill, and your mind goes blank. you become more aware of the silence. and it is during this moment, that you realize how alone you are.

OUCH sungguh sangat menohok hahahaha lebay. dan dari situ gue jadi inget satu kalimat yang pernah gue baca err

there comes a time in every life when the world gets quiet and the only thing left is your heart.

mungkin itu tandanya kalo lagi kayak gini tuh kita jadi bisa berefleksi gitu ya, mengintrospeksi diri. cie gue.

sebelomnya gue pengeeeeeen deh samperin andes. oke buat yang gasuka andes, ga gue gamau balik sama diaa. gue cuma pengen samperin dia, wanna see his face as a FRIEND, not an enemy - remembering my lastest memory with him was not good. thats not how a post-relationship shud end.

i want him to see that im not that super desperate girl anymore. i moved on. kalo katanya chris daughtry,
and i never thought i'd doubt you, im better off without you, more than you more than you know
im slowly getting closure, i guess its really over, im finally getting better
and know im picking up the pieces, im spending all of these years, putting my heart back together
cause the day i thought i'd never get through, i got over you

i got ober you oy oy oy hahahahaha seneng loh akhirnya bisa bener bener over him.
thanks to rashika paramastri wulang yang ngasih tau gue lagu ini meehehehe

kalo gue inget inget lagi dulu ada begitu banyak orang yang perduli sama gue saat gue hampir gila kayak gitu. well lebay ya hahahahahaha but theyre always there for me thankyou guys i really really looove you all (((: kalo gada mereka mungkin gue bisa kayak q*** -__________- amit amit gue masih mau hidup men hahahahaha

mengingat sekarang gue ada ehem, rasanya pengen deh ngomong sama dia,
maybe i didnt count on you breaking my heart into pieces but i’ll bet you didnt count on someone being there to put the pieces back together

BHAUHUAHUAHUAHAH rasakan itu, dan satu lagi yang menurut orang gue terlihat galak,

YOU'D BE AMAZED TO SEE HOW MUCH I DONT CARE ANYMORE.

kok kayak jadi ngajak berantem ya mhuahuahuhauhauha


yah. gue pengen juga cerita soal si kecil. tapi mungkin ga sekarang ya hahahaha



you soon will be on my post, little adorable guy (:

No comments:

Post a Comment